17.8.07

* Erkeklerin birkaç farklılığı daha...(tercüme)

Nasıl oluyor da acaip akıllı adamları salak kadınlarla görebiliyorsunuz da, akıllı bir kadını aptal bir erkekle görmeniz neredeyse imkansız?

Erkekler en çok mal varlığı ile ölenin “kazandığına” inanırlar. Kadınlar, en çok mal varlığı ile ölenin her hal-ü karda ölmüş olacağını ve asıl “kazananın” ölen adamın karısı olacağını bilirler.

Bir erkek bir kadınla bel altı muhabbete giriştiğinde bunun adı “cinsel taciz” olur. Bir kadın bir erkekle bel altı konulara girdiğinde ise bunun dakikası 3.99 Dolar'dır!

Bir kadın, sadece BİR erkeğin, HER türlü ihtiyacını karşılamasını ister... Bir erkek işe, HER kadının, sadece BİR ihtiyacını karşılamasını!

Kadınlar, giyimi erkeklerden çok daha fazla ciddiye alırlar. Bir erkeğin bir partide salona girip "Aman Allah’ım. Çok utanıyorum, çabuk beni buradan götürün. Başka bir erkek de benimle aynı kıyafeti (frak) giymiş!" dediğini asla duyamazsınız.

Erkeklerin kendilerine güveni vardır, çünkü çocukluktan itibaren kendilerini hayali süper kahramanlarla özdeşleştirirler. Kadınların ise kendileri hakkında biraz olumsuz görüşleri vardır, zira büyürken kendilerini Barbie ile özdeşleştirmeye çalışmışlardır.

Dört ya da daha fazla erkek biraraya geldiklerinde spordan bahsederler. Eğer dört veya daha fazla kadın biraraya gelir ise, bahsedecekleri konu erkekler olacaktır.

Kadınların çoğu duygusal dünyalarına dönüktür: "Acaba aşık mıyım? Duygusal olarak ve yaratıcı açıdan tatmin oluyor muyum? Acaba beni yeterince seviyor mu?" Erkeklerin çoğu dışa dönüktür: "Acaba takım maçı aldı mı? Arabam ne halde acaba?"

Kadınlar “Bay Doğru”yu (Mr. Right) ararlar... Erkekler ise “Bayan Hemen Şimdi”yi (Ms. Right Now)!

Erkeklerin menopoz durumu kadınlarınkinden çok daha eğlencelidir. Kadınlar menopoz halinde kilo alırlar ve ateş basma durumları yaşarlar. Erkekler menopoza girdiklerinde ise spor arabalara binmek ve genç kızlarla buluşmak zorunda kalırlar.

Ve şunu unutmayın, bir kadın için, "espri anlayışı", iyi espriler yaptığınız anlamına gelir. Bir erkek için ise ONUN esprilerine güldüğünüz anlamına!

Hayata iyi bakın

Blueman

11.09.2001

Hiç yorum yok: