29.8.07

* Hemen saçma demeyin, yüzyılların birikimi bunlar

Tam da bugünlerde yeniden ele almakta olduğum bir konuda gönderdiğin bilgiler için teşekkürler Deniz'ciğim... Bazılarına yorumda bulunmadan yapamadım yine...

Feng-Shui'ye göre:

- Yatağı pencerenin önüne koymak yanlıştır. Çünkü cam kırılgandır ve güvensizlik yaratır. Ertesi gün işinizden kovulma endişesi duyarsınız. Kendinizi güvende hissetmezsiniz. Uyumak içın önce kendinizi güvende hissetmelisiniz.
- İmzanızda adınız ve soyadınız mutlaka olsun. Soyadınızı yazmak, atalardan gelen enerjiyi de kullanmanız için gerekiyor.
- İmza atarken, adınızda geçen g, y ve yumuşak g'lerin kuyruklarını torba gibi yapın, bir süre sonra ekonomik olarak ferahladığınızı göreceksiniz. Harflerin bu kuyruklarına "para torbası" deniyor. (İSMİNİZDE BU HARFLERDEN BULUNMUYORSA YANDINIZ Kİ NE YANDINIZ)
- Yatak odanıza arada sırada ateşi getirmek için bir mum yakın. Mümkünse birkaç da çiçek olsun. Metal enerjisini kırmalısınız. (BİRKAÇ MUM VE ÇİÇEKLER DAHA FAZLA ATEŞİ GETİRECEKTİR. AMAN DİKKAT MUM DEVRİLMESİN ÇOK FAZLA ATEŞE DE GEREK YOK)
- Önemli biriyle kritik bir görüşme yapıyorsanız, etrafınızdaki sütun ya da üçgenlere sizin değil, onun yüzü dönük olsun. Tehdit altında kalan o olacaktır. (ORADAKİ HERKES BU KURALDAN HABERDARSA VE ORAYA KİMSE OTURMAK İSTEMEZSE ZATEN ÇINGAR ÇIKACAKTIR)
- Evlerinizde kare değil de, yumuşak hatlı koltuklar kullanın. Eğer koltuklarınızı değiştiremiyorsanız, mutlaka yumuşak yastıklar kullanın. Çünkü evinizde gevşemeniz gerekiyor.



- Bembayaz bir eviniz varsa, bitkiler kullanmalısınız. Mavili, yeşilli yatak örtüleriyle, su, akarsu posterleriyle değişik bir hava yaratabilirsiniz. Yatağın üzerine yastıklar koyabilirsiniz.
- Kurutulmuş çiçeklerin de belli bir ömrü var. Uzun süre evlerinizde bulundurmayın. Plastik çiçeklerin de ağaç enerjisi vardır ancak belli bir süre sonra eskir, enerjisini kaybeder. (BU KURU VE PLASTİK ÇİÇEKLERE DE ÇOK SİNİR OLURUM BEN ZATEN. GERÇEKLERİ VARKEN BUNLARA NE GEREK VAR Kİ. ONLARI SÜREKLİ TAZELEMEK Mİ ZOR GELİR BİZE ANLAMAM. HALBUKİ NE ZEVKLİ SÜREKLİ BİR YENİLİK VE TAZELİK... GENELDE PLASTİK ÇİÇEKLER ANDOLU'DA ÇOK SEVİLİR. HELE BİZİM ADANA'DAKİ AKRABALARDAN BAZILARI ÖYLE ABARTTILARKI DURUMU EV PLASTİK ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ... BENİ DE HASTA ETTİLER)
- Gümüş takı kullanmak insanı olumsuz yönde etkiler, duygusallaştırır ve ağlama isteği verir. Depresyona yol açtığı için dikkatli kullanın. Altının daha özel ve iyi bir enerjisi vardır.
- Yatak odasında, yattığınız yerden kendinizi bir aynada görüyorsanız, bu uykunuzu bozabilir. Rüya görmenizi ve dingin uyanmanızı engelleyebilir. Evin girişinde yani antrede ayna hemen kapının karşısında olmamalı. Yani eve giren kişi karşısında bir ayna bulmamalı. (YANSITICI OLDUĞU İÇİN ENERJİ AKIŞINI ENGELLEDİĞİNİ BİLİYORUM. BİR DE GECE UYANDIĞINIZDA UYKU SERSEMİ BİR VAZİYETTE ORADA BİRİNİN OLDUGUNU SANIP "AMANIN" DİYE KORKABİLİR VE UYKUNUZDAN OLABİLİRSİNİZ. TECRÜBE İLE SABİTTİR.)
- Balkonları depo olarak değerlendirmemeli, kullanmalıyız.
- Floresan ışık insan doğasına aykırıdır. (BENİ HEP HUZURSUZ ETMİŞLERDİR. AMA EVLERİNDE KULLANANLAR BİLE VAR. HEM DE O RAHATSIZ EDİCİ SESLERİ İLE)
- Dijital saatler kalp ritmini etkiler, uyanmak için başucunuzda klasik saatler kullanın. (KLASİK BİR SAATİN "TİK TAK"LARINI ÇOK SEVERİM AMA BAZI İNSANLARI UYUTMAZ O "TİK TAK"LAR)
- Klozetin kapağı daima kapalı tutulmalıdır. (DIŞARI KOKU YAYDIĞINDAN DEĞİL... ENERJİNİN SÜREKLİ BOŞALDIĞI GİTTİĞİ BİR DELİK, BİR YOL TEŞKİL ETTİĞİNDEN)

OLUMLU ENERJİNİZİN BOL OLDUĞU BİR HAFTASONU VE HAYAT DİLERİM.

Hayata iyi bakın

Blueman

29.03.2002

Hiç yorum yok: